Zv/kryeministri Sadulla Duraki përmes një postimi në facebook ka numëruar të arriturat e qeverisjes aktuale, duke vënë theksin te rritja e rrogave dhe mundësitë për përmirësimin e jetës së qytetarëve, si pjesë e angazhimeve të BDI-së.

Ai ka shkruar se tanimë nga arsimi dhe sektorë tjerë ka rritje rrogash. Ja postimi i tij:

?20% rritje e rrogave në ARSIM
?14.500 den rroga minimale
?rroga mesatere mbi 25.000 den
?rritje e vazhdueshme e rrogave në sektorin publik
?rritje e rrogave në sektorin privat (subvencionojmë kontributet)
INVESTOJME NE KAPITALIN NJERËZOR…
✅ #BASHKËvazhdojmë

Flash Lajme

Më të lexuarat