Muhamet Zekiri
Eshte arritur marreveshje historike mes
Ministeise se Arsimit dhe Sindikates se Arsimit!
Arsimtaret do kene rritje plotesuese te rrogave per 10% nga janari i vitit 2020.
Kjo nenkupton rritje te pergjitheshshme te rrogave per te punesuatit ne arsim prej 20%.


Me rendesi per femijete tane eshte qe te kujdesen arsimtar te motivuar. Ne kujdesemi per Ju!

P.S Habitem me ministrat e BDI-se te cilet lavdrohen sikur kjo te jete e arritur e tyre. Harrojne se pa pelqimin dhe vendimin e kryeministrit nuk mund te meren vendime per percaktimet kyçe qe jane pjese e programit qeveritar!
Dua vetem ti perkujtoj se ne kohen kur qeverisnin me VMRO DPMNE-ne edhe pse drejtonin ministrin e arsimit nuk ishin te zot te ndryshojne emra te tre shkollave.

#NëRrugëTëDrejt!!!

Flash Lajme

Më të lexuarat