Lista e publikuar me emrat e nxënësve të shkollave të mesme që kanë fituar bursa nga Ministria e arsimit dhe shkencës, tregon se prej 85 kandidatëve, vetëm 4 janë shqiptarë, që përafërsisht i vjen 5 për qind, shkruan Lajmpress.

Është ky skandali i radhës që po tregon se të kota janë shpresat e shqiptarëve se mund të përmirësohen ndonjëherë ata që deri dje ishin partnerë me Gruevskin. Në vijim lista e plotë e publikuar nga MASH. /Lajm

Flash Lajme