Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Remzi Memeti, në emisionin “Rruga drejt” në Alsat tha se votat e Rekës janë vendimtare në rrethin e dytë dhe prandaj ata si opozitë nuk mund të quhen si humbës, por si vendimtar.

Votat tona mund të janë votat vendimtare në rrethin e dytë, prandaj nuk mund të themi se ne kemi humbur garën. Nuk mund ta themi se ne kemi humbur garën se ne jemi komponenti i tretë vendimtar- tha Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Remzi Memeti.

Flash Lajme