Mali i Zi

Colors: Purple Color

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe arkitekti kryesor i qytetit Aleksandar Daboviq kanë bërë të mërkurën prezantimin e zgjidhjes ideore për kompleksin turistik Mavrian.

Siç thuonë, në këtë hapësirë në mes të gjirit të Valdanosit dhe Krruçit, në sipërfaqen prej rreth 63 hektar, është planifikuar ndërtimi i tre hoteleve luksoze dhe 105 vilave, të cilët gjithsej do të kenë katër deri në pesë mijë shtretër, si dhe marinën.

Të mërkurën në ndërtesën e punës të Elektroekonomisë së Malit të Zi në Nikshiq u organizua shorti i fituesve të lojës shpërblyese ZLATNI TIM UHVATI RITAM 2, e cila filloi me 15 qershor dhe zgjati deri me 30 qershor.

Deri në fund të këtij muaji do të mbahet edhe një mbledhje e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Këshilltarët e Parlamentit lokal do të shqyrtojnë, përveç të tjerash, vendimet për llogarinë përfundimtare të buxhetit të Komunës për vitin e kaluar dhe për shpalljen e tenderit për shitjen e tokës në Ranë, për të cilën Qeveria malazeze dha pëlqimin pak kohë më parë.

Flash Lajme