Mali i Zi

Colors: Purple Color

Të gjithë besimtarëve ortodoksë, me rastin e festës së Krishtlindjes, ju dëshiroj mbarësi e lumturi, duke uruar që në familjet Tuaja të ketë shëndet e begati, paqe e dashuri,uroj që mesazhet e fuqishme që përcjell kjo festë si paqja, toleranca e mirëkuptimi mes njerëzve, të jenë pjesë e jetës së përditshme të të gjitha familjeve”.

Nga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare deklaruan se në vitin e kaluar kishte probleme rreth lokacioneve dhe objekteve në Bunë.

“Por, me fushatën intensive gjatë verës dhe vjeshtës, si dhe me paralajmërimet për referencat potenciale negative për qiramarrësit të cilët nuk respektojnë kontratën, kemi arritur të paguajmë të ardhurat”, tha drejtori i këtij institucioni Predrag Jellushiq.

Në sezonin e vjetshëm turistik u arritën rezultatet impresive, me të ardhurat të përgjithshme prej mbi një miliard euro, njoftoi ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, Pavlle Radulloviq.

Ai në intervistë për agjencinë Mina – bussines tha se sfidat kryesore në këtë vit janë oferta inovative dhe parandalimi i ekonomisë informale.

Flash Lajme