Mali i Zi

Colors: Purple Color

Deri në fund të këtij muaji do të mbahet edhe një mbledhje e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Këshilltarët e Parlamentit lokal do të shqyrtojnë, përveç të tjerash, vendimet për llogarinë përfundimtare të buxhetit të Komunës për vitin e kaluar dhe për shpalljen e tenderit për shitjen e tokës në Ranë, për të cilën Qeveria malazeze dha pëlqimin pak kohë më parë.

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq me bashkëpunëtorë, si dhe me përfaqësuesit e Drejtorisë për Komunikacion dhe të Komunës së Ulqinit, vizitoi sot punimet e përfunduara në urën e Kllezës, pjesë e rrugës magjistrale të rikonstruktuar Ulqin -Krythë me gjatësi të përgjithshne 13,5 kilometër.

Mbrëmë, në sallën e mbushur plot të Shkollës së Muzikës, u mbajt koncerti i pianistëve të njohur botëror nga Rusia, Polina Osetinskaya dhe Alexey Goribov.

Këto dy artist iu prezantuan publikut të Ulqinit dhe mysafirëve eminent nga Rusia të cilët verojnë në qytetin tonë me tinguj të paharrueshme të kompozicioneve të njohura të shkruara për dy piano, me katër duar dhe solo piano.

Flash Lajme

Më të lexuarat