Mali i Zi

Colors: Purple Color

Në Ulqin të shtunën u mbajt Konventa komunale e Partisë Socialdemokratike të Malit të Zi në të cilën u zgjodhën tetë delegatë për Kongresin e 9 të kësaj parti.

Në këtë ngjarje, e cila do të mbahet me 29 qershor në Cetinë, do të jenë të pranishëm sipas funksionit kryetari i Këshillit komunal Naser Resulbegoviq dhe anëtari i Kryesisë Skender Elezagiq.

Ulqini këtë nuk e kishte parë ndonjëherë: rreth dy mijë njerëz të shtunën mbrëma në Ranë ishin në iftarin e përbashkët të cilin e organizoi OJQ “Amaneti”.
Vullnetarët e kësaj organizate, me përkrahjen e një numri të madh të donatorëve dhe qytetarëve të Ulqinit, u kujdesën që e tërë ngjarja të ketë organizim të përkryer.

Flash Lajme