Mali i Zi

Colors: Purple Color

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndajres (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të hënën, me 18 nëntor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14: (përkohësisht) ndërtesat e Solidaritetit,

Moli i Madh. Në Molin e Madh janë gastuar barkat e vogla, kurse në Molin e Vogël sandallat dhe fllugat e peshkaxhive. Në pjesën tjetër të Molit të Madh kanë ardhur barka më të mëdha si edhe  anijet për transport të mallrave dhe udhëtarëve.

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndajres (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të hënën, me 18 nëntor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14: (përkohësisht) ndërtesat e Solidaritetit,

Në Podgoricë të enjten u prezantuan pajisjet e reja për mbrojtje dhe shpëtim në rast të përmbytjeve të cilat Drejtoria për Situata Emergjente dhe shërbimet e Komunës nga Ulqini, Podgorica dhe Tivari është blerë në kuadër të projektit “Katastrofat nuk njohin kufij”, të cilin në Mal të Zi e realizojnë FORS Montenegro dhe Drejtoria për Situata Emergjente të MPB-së së Malit të Zi.

Flash Lajme