Mali i Zi

Colors: Purple Color

Jemi të gjithë dëshimtar të disa kualifikimeve që në kohën e fundit po e përdorin si në rrjetet sociala por edhe në jetën e përditshme  disa individ të cilët duke mos mundur që të shërojnë kompleksin e tyre për të qenë çdo herë të vegjël dhe vegla të interesave të tyre mundohen që të hedhin pluhur dhe baltë mbi të vërtetat dhe dështimet e tyre që në realitet i kanë ndjekur ngado që ato kanë shkuar dhe ateruar.

Komuna e Ulqinit dhe Organizata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) kanë filluar bashkëpunimin për një projekt rajonal për parandalimin e deponimit të mbeturinave në det.

Përfaqësuesit e GIZ të Organizatës Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar, të udhëhequr nga Drejtori i Programit të Menaxhimit të Mbeturinave Z.

Me qëllim të zgjatjes së sezonit turistik gjatë tërë këtij muaj do të mbahen një sërë manifestimesh kulturo – artistike në Ulqin, njoftohet nga Organizata Turistike.

Siç theksohet, në kuadër të „Dolcinium International Festival“, të premten, me 6 shtator, në Ranë do të organizohet koncerti i grupeve folklorike ndërkombëtare.

Flash Lajme