Mali i Zi

Colors: Purple Color

Manipulimet dhe dështimet e dhimbshme të faktorit politik shqiptar në Mal të Zi, siç po duket nuk kanë fund. Këtë e dëshmuan edhe me rastin e mbledhjes të Kuvendit Komunal të Ulqinit ku shumica e këshilltarëve votoi për një vendim të turpshëm për shitjen e pronës publike të quajtur “Pylli i pishave”, me qëllim shlyerjen e borxhit për të cilën siç thonë ato nuk janë fajtor,në këtë drejtim me të drejt parashtohet edhe pyetja “për kë bien këmbanat”? Për kë bien këmbanat kur vdes një njeri? Sigurisht jo për të vdekurin, do të thoshte Ernest Heminway! Pasi që të vdekurit nuk i dëgjojnë dot këmbanat.

Flash Lajme