Mali i Zi

Colors: Purple Color

Të dielën aktivistët e Shoqatës “Martin Schneider Jacoby”, me përkrahjen e kolegëve nga sektori joqeveritar, plazhistëve dhe hotelierëve, NP “Të Mirat Detare”, SHPK “Veprimtaritë Komunale”(Pastrimi dhe gjelbërimi), Organizatës Turistike të Ulqinit dhe qytetarëve pastruan Pyllin e Pishave.

OJQ “Horizonti i Ri” shënoi përfundimin e programit trajnues “Fuqizimi i pjesëmarrjes publike në vendimmarrje”, të cilin e ndoqën 23 liderë rinorë nga Ulqini.

Programi ka qenë i ndërthurur nga një cikël prej pesë seminareve njëditore, vizitave studimore, trajnimit për anketues si dhe pjesëmarrjes direkte në realizimin e hulumtimit publik në terren.

Nga Organizata Turistike e Ulqinit kanë thirr të gjithë ato që merren me qiradhënien e akomodimit që të bëjnë regjistrimin e mysafirëve.

Siç thuhet, përveç se është obligim ligjor, regjistrimi nevojitet edhe për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike.

Analizat e Institutit per Shendetin Publik nga e premtja kane treguar se koronavirusi u kthye ne Ulqin.

Nje person nga kjo komune eshte pozitiv ndaj virusit COVID 19.

31 persona nga Mali i Zi jane pozitiv ndaj koronavirusit.

Nga Organizata Turistike e Ulqinit kanë thirr të gjithë ato që merren me qiradhënien e akomodimit që të bëjnë regjistrimin e mysafirëve.

Siç thuhet, përveç se është obligim ligjor, regjistrimi nevojitet edhe për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike.

Është koha që shqiptarët në Mal të Zi të mendojnë për ristrukturimin e faktorit politik shqiptar, me  qëllim të nxitjes së një zgjimi kombëtar dhe të kundërvënies intelektuale doktrines malazeze  sipas të cilës “ shqiptarët janë të paaftë të qeverisin e të mbrojnë vlerat e tyre kombëtare” ose “ata nuk meritojnë më shumë”.

Flash Lajme

Më të lexuarat