Mali i Zi

Colors: Purple Color

Organizata Turistike njoftoi se fillimi i sezonit të ri në rivierën e Ulqinit tradicionalisht do të shënohet me 1 maj.

Meqë në atë periudhë ka më së shumti mysafirë nga Kosova, OT ka planifikuar që me 23 dhe 24 prill në Prishtinë të organizohen „Ditët e Ulqinit“, që përputhet me periudhën kur mbahet panairi i turizmit në kryeqytetin e Kosovës.

Organizata Turistike njoftoi se fillimi i sezonit të ri në rivierën e Ulqinit tradicionalisht do të shënohet me 1 maj.

Meqë në atë periudhë ka më së shumti mysafirë nga Kosova, OT ka planifikuar që me 23 dhe 24 prill në Prishtinë të organizohen „Ditët e Ulqinit“, që përputhet me periudhën kur mbahet panairi i turizmit në kryeqytetin e Kosovës.

Punëtori në resortin “Holliday Village Montenegro”, Nail Kurtoviq – Shilo, fitoi vlerësimet më të larta të kësaj kompanie gjatë trajnimit në Meksikë.

Së bashku me te në këtë trajnim, i cili zgjati nga fundi i janarit deri me 15 mars, ishin edhe tre punëtorë të kësaj kompanie: Enis Katana, Armin Xhinoviq dhe Dushan Mitroviq.

Flash Lajme