Mali i Zi

Colors: Purple Color

Këtë javë u festua 88 vjetori i Institucionit Publik Edukues “Solidariteti”.

Me këtë rast fëmijët dhe edukueset nga kopshti kanë organizuar aktivitetet vallëzuese në Ranë.

Ky institucion funksionon në dy gjuhë, që do të thotë se procesi edukativo – arsimor realizohet në gjuhën shqipe dhe malazeze.

Në Shkollën Fillore “Boshko Strugar” të enjten, me program të rastit, u festua 9 maji, dita e këtij institucioni më të vjetër edukues – arsimor në Komunë të Ulqinit.

Me këtë rast arsimtarët dhe nxënësit organizuan për prindërit dhe miqtë e shkollës disa këngë, recitime, pika vallëzimi, buzëqeshje dhe dëshira të bukura.

Flash Lajme