OJQ Shtëpia e Sigurt e Femrës njoftoi se në hapësirat e Ndërtesës së Komunës së Ulqinit, të premten, më 14 qershor, me fillim në ora 12, do të mbajë debatin publik me temë “Të drejtat pronësore të femrave në Mal të Zi”.

Debati organizohet në kuadër të projektit “Nē gjini dhe shtëpi” të cilin e financon Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakica”.

Flash Lajme