Për më pak se dhjetë ditë në skenën e Kalasë do të nis festivali „Skena Verore“, mëson Portali Ul-info.

Në Qendër për Kulturë, e cila është organizator i këtij manifestimi tradicional, planifikuan që ai të filloi me 19 korrik dhe të zgjasë një muaj, gjegjësisht deri me 19 gusht.

Është paralajmëruar që ditët e ardhshme do të publikohet programi i festivalit.

Festivalin e përkrahën financiarisht Ministria e Kulturës dhe Komuna e Ulqinit.

Flash Lajme

Më të lexuarat