Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e të enjtes përcaktoi Propozimin e Ligjit për Ndryshimet dhe Plotësimet e Ligjit për Buxhetin e vitit 2019.

Sipas fjalëve të ministrit Darko Radunoviq, përmes rebalancit u siguruan edhe dy garancitë shtetërore për realizimin e projekteve kapitale.

Siç theksohet në kumtesë, u propozua dhënia e garancisë shtetërore me kërkesë të Komunës së Ulqinit për infrastrukturën lokale.

Flash Lajme