NP “Ujësjellësi Rajonal Bregdeti Malazez” edhe këtë sezon respekton obligimin dhe në mënyrë të vazhdueshme furnizon me ujë territorin e Komunës së Ulqinit.

“Gjatë këtij muaji marrim 40 litër ujë në sekondë, gjegjësisht 15 litër më shumë se në korrik”, tha për Portalin Ul-info drejtori i NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” Mr.

Fuad Haxhibeti.

Sipas fjalëve të kryetarit të Komunës Loro Nrekiq, kontrata me “Ujësjellësin Rajonal” ka rëndësi të madhe për stabilitetin e sistemit të ujësjellësit, sidomos gjatë sezonit turistik.

Flash Lajme

Më të lexuarat