Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të enjten, me 10 tetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 8 deri në 17: Shasi, Selita, Gjonzat, Amulli, Fraskanjeli, Dragina, Shtodra, Lisën Bore, Kravari Poshtë dhe Lartë.

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 15: ndërprerjet afatshkurta në zonën e Komunës së Ulqinit dhe Ostrosti me kohëzgjatje 3 minuta.

– në periudhën prej orës 09 deri në 12: hotelet Otrant dhe Belvi, Gjeranat, Plazhi i Madh, Shtoji dhe Ada e Bunës.

– në periudhën prej orës 12 deri në 15: Shtoji dhe Ada e Bunës.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All