Ambasadori i Republikës së Kosovës në Mal të Zi Ylber Hysa qëndroi të mërkurën në vizitë zyrtare në Komunë të Ulqinit.

Me atë rast ai bisedoi me kryetarin e Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë.

Hysa dhe Nrekiq theksuan se bashkëpunimi i Malit të Zi dhe i Kosovës është shumë i mirë, por se ka akoma shumë hapësirë që ajo të zgjerohet në të gjithë fushat.

Flash Lajme

Më të lexuarat