Drejtoria për Situata Emergjente paralajmëroi se, për shkak të reshjeve të dendura në Shqipëri, është i mundur komplikimi i situatës në brigjet e Liqenit të Shkodrës dhe Lumit Buna.

Thuhet se ditët e kaluara në Mal të Zi u regjistruan sasi të mëdha të reshjeve të cilat shkaktojnë probleme të caktuara.

“Në bazë të komunikimit me kolegët nga Shqipëria dhe paralajmërimeve që në 48 orët e ardhshme në zonat e këtij vend, të cilat gravitojnë në rrjedhën e lumit Buna do të ketë reshje të mëdha shiu. Prandaj, ekziston mundësia potenciale e komplikimit të situatës në bregun e Liqenit të Shkodrës dhe lumit Buna”, thuhet në kumtesë.

Flash Lajme

Më të lexuarat