Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, me 15 mars, pa energji elektrike, do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Shtoji Poshtë

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:45: Selitë, Draginë, Gjonza, Sukubinë, Kravari Poshtë dhe Naltë dhe Shtegvash.

Flash Lajme