Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) deklaruan për Portalin Ul-info se të enjten, me 11 prill, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 12:45 – Selita,

– në periudhën prej orës 11 deri në 13 – e tërë zona e Katërkollës dhe Ostrosit,

– në periudhën prej orës 09 deri në 13: Gjerana, Plazhi i Madh, Shtoji dhe Ada e Bunës.

Flash Lajme

Më të lexuarat