Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të marten, me 16 prill, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:45: Kodra, Mali i Bardh, Braticë, Salç, Valdanos, Mavrian, Krytha e Ulqinit dhe Krruçi.

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 13: tërë zona e Katërkollës.

Flash Lajme