Posted by: Admin on April 16, 2019in SportLeave a comment

Ekipi i Taekwondo-së Ulqini kthehet me 14 medalje dhe një trofe nga turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së.
“Shabac open 2019.” Gjatë këtij vikendi të dielen me 14.04.2019 në qytetin e Shabacit u mbajtë turneu në Taekwondo  i cili grumbullojë 700 garues, 65 klube, 13 shtete.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 20 garues dhe fitoi 14 medalje, 9 të arta, 3 të argjendit, 2 bronzi dhe një trofe.
Në diciplinën e Formave me medalje u kurorzuan garuesit:
Hana Tivari, Dion Mustafa, Vesa Dervishi, Amell Nuti.
Kategorija Çift: Amra Dushku / Dion Mustafa.
Amra Dushku, Sumeja Bisha.
Medina Kanaqi.
Rënditja e përgjithshme trofeu i vendit të dytë.
Në diciplinën e ndeshjeve u kurorzuan garuesit:
Sara Kraja, Besart Kuqi, Enes Dushku, Mervana Muçaj.
Mersida Demiri,
Bledar Kasmi.
Share !
  • tweet

Flash Lajme