Kosova

Ato armë ishin konfiskuar gjatë realizimit të detyrave dhe hetimeve policore

Ato armë ishin konfiskuar gjatë realizimit të detyrave dhe hetimeve policore

Sot Policia e Kosovës, nën mbështetjen dhe përkrahjen e UNDP-së shkatërroi rreth 600 armë të shkurtra dhe të gjata, të cilat janë konfiskuar gjatë realizimit të detyrave dhe hetimeve policore.

Policia me apel për shoferët

Policia me apel për shoferët

Policia e Kosovës u ka rikujtuar të gjithë drejtuesve se duhet të fillojnë të përgatiten për sezonin dimëror.

Ligji për rregullat e trafikut rrugor parasheh dënime për shoferët që gjatë dimrit, periudhë që përfshin kohën ndërmjet 15 nëntorit dhe 15 marsit, ngasin automjetet e tyre pa pajisje dimërore.

Diplomati gjerman në certifikimin e pjesëmarrësve të projektit nga aktivitetet “Kërkues i Mundësive” dhe “Skema e Praktikës në Punë në Sektorin e Shitjes me Pakicë”, tha se nuk duhet të gjithë fokusohen në nivelin akademik dhe se për të sjellë investitorë në Kosovë duhet të krijohen mundësi të reja punësimi.

Mbi 13 mijë  persona të varur nga insulina

Mbi 13 mijë  persona të varur nga insulina

​Në Ditën Botërore të Diabetit e cila edhe në Kosovë është duke u shënuar me një sërë aktivitetesh, është thënë se kjo sëmundje është duke prekur numër të madh të njerëzve edhe në Kosovë.

Flash Lajme