Kosova

Në këtë takim është biseduar për marrëdhëniet bilaterale ndërmjet dy shteteve dhe për mundësinë e rritjes së shkëmbimit ekonomik, arsimor dhe kulturor.

Presidenti Thaçi ka falënderuar kryeministrin Abe për mbështetjen që Japonia i ka dhënë Kosovës, sidomos në fazën e shtet-ndërtimit, të forcimit të institucioneve, në fushën mediave, shëndetësisë, arsimit, kulturës dhe ambientit.

Bisedojnë për paqen në botë

Bisedojnë për paqen në botë

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi sot është pritur nga Lartmadhëria e tij, Perandori Naruhito i Japonisë.

I përcjellur nga zyrtarët e oborrit perandorak, Thaçi ka arritur në pallatin perandorak, ku është pritur nga Perandori Naruhito me nderimet me të larta.

Flash Lajme