Kosova

Matoshi dhe Kastrati kanë nënshkruar katër memorandume

Matoshi dhe Kastrati kanë nënshkruar katër memorandume

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot në Kamenicë, së bashku me kryetarin Qëndron Kastrati kanë nënshkruar 4 memorandume për financimin e 4 projekteve që këtë vit do të realizohen ne këtë komunë.

Akrepat do të kthehen përsëri për një orë prapa

Akrepat do të kthehen përsëri për një orë prapa

Zakonisht në natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës fillon periudha e ndryshimit të orës, duke lëvizur akrepat para ose prapa për një orë.

Zgjedhjet e lënë pa shkuar Haradinajn në Samitin V4 dhe WB6

Zgjedhjet e lënë pa shkuar Haradinajn në Samitin V4 dhe WB6

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka bërë të ditur se angazhimet për zgjedhjet e parakohshme janë arsye se ai nuk do të marrë pjesë në Samitin V4 dhe WB6.

Flash Lajme