Kosova

Kimete Berisha
Jo, Albin Kurti.
Në atë dakik që e bën ministër (këshilltar apo çkado qoftë), Veton Surroin, dije mirë që e humb simpatinë, e ulë veten, dëshmon se s’ke ide konkrete veç abstrakte dhe që ke lexu veç filozofi dhe kotësira ketrare që në praktikë s’të ndihmojnë gjë…, e humb gjysmën e votës, kurse votën time e humb të plotë veç që të shkon mendja…

Aeroporti

 • Aeroporti i Prishtinës
 • Aeroporti i Tiranës
 • Aeroporti i Shkupit

Ambasadat

 • Ambasada e Amerikes
 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Gjermanisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Austrisë
 • Ambasada e Britanisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Sllovenisë

Në një deklaratë për mediat Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë flet për iniciativën e Shengenit ballkanik. Sipas tyre takimet në Novi Sad të Serbisë, datë 10 tetor dhe në qytetin e Ohrit në MV, datë 10 nëntor, me pjesëmarrjen e presidentit të Serbisë, Kryeministrave të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut, si dhe të zyrtarëve të lartë të BiH dhe Malit të Zi, pa pjesëmarrjen e Republikës së Kosovës nuk shkojnë në unisom me interesat kombëtare të shqiptarëve.

Flash Lajme