Kosova

Ministri tha se ky përvjetor është më i veçantë pasi që festohet bashkë me ushtrinë e Kosovës.


"Jemi këtu për të nderuar të gjithë ata që vlerësuan se jeta e tyre, e familjes së tyre, faktikisht liria e vendit është më e shtrenjtë sesa jeta e familjes së tyre dhe komandantit legjendar, e familjes dhe të gjithë dëshmorëve tjerë që i nderojmë dhe i kujtojmë sot.

Flash Lajme