Kosova

Lëvizja Vetëvendosje

Zgjedhjet e 6 tetorit janë shumë më shumë se sa vetëm zgjedhje. Në këto zgjedhje, qytetarët me të drejtë vote do t’i japin fund keqqeverisjes, e do t’i hapin rrugë një kulture krejtësisht tjetër të qeverisjes së mirë, të ndershme, transparente e nga profesionistë të thekur.

Televizioni publik i “NHK” ka transmetuar drejtpërdrejt konferencën për media të kryeministrit të Japonisë, Shinzo Abe dhe të presidentit Thaçi.

Ky medium ka raportuar për vizitën e presidentit në Japoni të cilën e ka përshkruar se përcaktuese për krijimin e një dinamike të ndërmjet Kosovës dhe Japonisë.

21 vite më parë, filloi një nga betejat më të rëndësishme të Luftës Çlirimtare. Krismat e pushkëve nga Zona Operative e Llapit, ishin lajm i keq për armikun. Në Betejën e Kaqanollit, ata e kuptuan se fryma që kishin mbjell Zahiri, Hakifi e Iliri, përveç që nuk ishte shuar, do të bëhej edhe shkatërrimtare e planeve të tyre djallëzore.

18 aksidente u raportuan me të lënduar

18 aksidente u raportuan me të lënduar

Vetëm gjatë ditës së djeshme në territorin e Kosovës kanë ndodhur 49 aksidente.

Policia e Kosovës ka njoftuar se 18 aksidente ishin me persona të lënduar, kurse në 31 aksidente të tjera ishin vetëm për dëme materiale.

Flash Lajme