Kosova

Tregoi se çfarë kërkoi nga ekipi negociator

Tregoi se çfarë kërkoi nga ekipi negociator

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, ka folur pas takimit që pati sot në Bruksel me ekipin shtetëror për dialog, ekip ky i kryesuar nga Fatmir Limaj e Shpend Ahmeti.

Qeveria aktuale po i jep prioritet arsimit duke bërë reforma që do të ngritin cilësinë

Qeveria aktuale po i jep prioritet arsimit duke bërë reforma që do të ngritin cilësinë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, sot në takim ka pritur përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë, të kryesuar nga Rrahman Jashari.

Flash Lajme