Kosova

Po në këtë vit si pasojë e aksidentit humbën jetën edhe katër anëtarët e familjes Shala. Përveç këtyre dy rasteve të rënda, rrugët e Kosovës në vitin 2018, morën edhe jetën e më shumë se 85 persona tjerë.

Deputeti i Aleancës Kosova e Re, Labinot Tahiri është përplasur me qytetarët në rrjetin social Facebook, në një postim të tij në natën e Vitit të ri.

Tahiri, përmes një postimi në Facebook, paralajmëroi se më 1 janar do t’i dorëzonte pasaportën e tij të familjarëve të tij, si shprehje e pakënaqësisë për mos heqjen e vizave për Kosovën nga Bashkimi Evropian dhe në solidarizim me qytetarët që nuk po mund të lëvizin lirshëm.

Flash Lajme