Kosova

Presidenti Hashim Thaçi nuk i ka vënë në dispozicion të Ekipit Shtetëror dokumentet e kërkuara rreth dialogut me Serbinë.

Para se të krijohet Ekipi, Thaçi ka zhvilluar disa takime me homologun serb, Vuçiq, por nuk është prezantuar asgjë e shkruar prej tyre, shkruan sot Koha Ditore.Fatmir Limaj është bashkëkryesues i Delegacionit Shtetëror nga Qeveria, ndërsa Shpend Ahmeti si përfaqësues i partisë së vetme opozitare, PSD.

Geotar Mjeku, thotë se ka kryer doktoratë në Amerikë, në Fakultetin Juridik. Por këtë diplomë ai thotë se Ministria e Arsimit në Kosovë dhe UP-ja nuk po ja njohin. Andaj ai ka zgjedhur që rastin ta denoncojë në Facebook ku shpjegon të gjitha hapat që ka ndërmarrë për nostrifikimin e doktorraturës të cilën nuk po i njihet.

Flash Lajme