Kosova

Dorëheqjet nga Vetëvendosja nuk kanë të ndalur, tani edhe drejtorët nëpër komuna

Dorëheqjet nga Lëvizja Vetëvendosje (LVV) nuk kanë të ndalur, tani pas Mitrovicës dhe qyteteve të tjera të Kosovës, në Kamenicë kanë filluar që këtë parti ta braktisin disa nga aktivistët më të zëshëm dhe që kontribuonin për LVV, transmeton Gazeta Metro.

Flash Lajme

Më të lexuarat