“Pra unë vetëm ia kam përcjellur atij fjalët që mi ka thënë tjetërkush. Jam shumë i lumtur që jam në PSD e edhe më i lumtur që PSD po forcohet përditë, me qëndrimet e saj alternative dhe me punën e palodhshme në teren.

Mediet që paskan "spiunuar" prej skutave të Kuvendit, nuk e kanë parasysh që kur një fjali hiqet nga konteksti, deformohet gjithçka”, ka shkruar ai.

Përndryshe, KosovaPress, ka publikuar bisedat në mes Pal Lekajt, Bilall Sherifit me Dardan Molliqajn, si dhe bisedën e Molliqajt me Frasherin, në të cilën nuk dihej që ishin fjalë të personin të tretë sepse vinin nga ai.

Ja biseda:


Flash Lajme