Epopeja e UÇK-së që fillon më 5 mars është përmbyllur sonte me Natën e Zjarreve

Loading...

Epopeja e UÇK-së që fillon më 5 mars është përmbyllur sonte me Natën e Zjarreve

Në Prekaz të Drenicës vendlindja e komandantit legjendar Adem Jashari janë ndezur flakadanët e lirisë të cilët simbolizojnë nisjen e luftës çlirimtare para 21 vitesh.

Në këtë vend më 5, 6 dhe 7 mars është zhvilluar njëra ndër betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në të cilën ka rënë heroikisht komandanti Adem Jashari, vëllai i tij Hamza, dhe anëtarë tjerë të familjes Jashari.

Një fotoreportazh nga Prekazi  sjell nëpërmjet fotografive të realizuara nga fotoreporteri Jasir Zeqiri.

Flash Lajme