Kryeministri nderoi ushtarët që kanë shërbyer në Kosovë Për të kujtuar fillimin e bombardimeve të NATO-s në Kosovë, kryeministri Ramush Haradinaj bëri homazhe pranë lapidarit të ushtarëve të rënë të NATO-s dhe pranë pllakës përkujtimore me emrat e ushtarëve të Mbretërisë së Bashkuar të cilët gjithashtu kanë humbur jetën në krye të detyrës.

Ndjekim deklaratën e kryeministrit Haradinaj./21Media

Flash Lajme