Sipas marrëveshjes, Kolegji Riinvest do të ofrojë bursa speciale për nxënësit e Shkollës Digjitale.

“Kemi kënaqësinë që nënshkruam marrëveshjen me Shkolla Digjitale, ku së bashku synojmë të përgatisim të rinjtë në fushën e programimit, ku dhe Kolegji Riinvest ka vendosur të ofrojë bursa speciale për nxënësit e Shkollës Digjitale, qoftë në programet në gjuhën shqipe apo ato në gjuhë angleze nga Universiteti i Londrës dhe London School of Economics and Political Science.

Mezi presim të shohim mundësitë që ky bashkëpunim do të sjellë”, thuhet në njoftimin e Kolegjit Riinvest.

Loading...


Flash Lajme