Homazhet po zhvillohen në muzeun kombëtar, dhe do të vijojnë deri në orën 12:00.

Kujtojmë se Komisioni Qendror i Statutit “Dëshmor i Atdheut”, nën drejtimin e ministres së Mbrojtjes Olta Xhaçka, e shpall major Klodian Tanushin, i rënë në krye të detyrës, “Dëshmor i Atdheut”.

/TCh/


Loading...

Flash Lajme