Duket sikur lëngu magjik i zi ka një fuqi të mbinatyrshme për të kthyer me plot 360 gradë humorin, energjinë, përqendrimin etj.

Por a keni menduar ndonjëherë sikur në ritualin e mëngjesit të përfshini një gotë me ujë të ngrohtë? Uji jo vetëm që është përbërësi kryesor i organzizmit të njeriut, por merr pjesë dhe në të gjitha proceset jetike të metabolizmit.

Përveç udhëzimit të mjekut se si duhet përdorur një medikament, pacientët duhet të tregohen të kujdesshëm që të lexojnë me kujdes fletën shoqëruese të barit. Pas antibiotikëve, një tjetër bar shumë i përdorur, kryesisht tek personat që vuajnë hipertension, e cila është ndër sëmundjet më të shpeshta që prek shqiptarët, ka rezultuar me pasoja të rënda në shëndet.

Flash Lajme