Në Klinikën Stomatologjike Universitare ofrohet shërbimi falas për kategoritë në nevojë. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu thotë se fëmijë të komunitetit rom, të institucioneve të përkujdesit social, të moshuarit, personat që trajtohen me ndihmë ekonomike, marrin çdo ditë shërbime cilësore nga stafi i klinikës, tashmë në kushte bashkëkohore.

Me ardhjen e shatorit, fillon dhe regjistrimi në çerdhe, kopshte e shkolla të fëmijëve. Për tu regjistruar, prindërit duhet të paraqesin dhe kartelën e vaksinave apo vërtetimin e vaksinave, pasi në të kundërt nuk do të kenë mundësi që të regjistrojnë fëmijën e tyre.

Flash Lajme