Vaksina MPR, që mbron njerëzit që në fillim të jetës nga sëmundjet e fruthit, shytave dhe rubeolës, nuk shkakton zhvillimin e çrregullimeve të spektrit të autizmit (DSA). Ajo që e përsërit këtë përfundim në faqet e revistës “Analet e Mjekësisë së Brendshme”, është një studim i ri i studiuesve të Institutit të Serumeve Statikë në Kopenhagë të Danimarkës.

Gjatë sezonit të verës, ju duhet të dini se cila është dieta më e mirë që duhet të filloni që të përshtateni me stinën dhe bikinin tuaj të preferuar.

Fatmirësisht, hulumtuesit David Katz dhe Stephanie Miller nga Universiteti Yale, publikuan një përmbledhje të ‘Shqyrtimeve Vjetore’ duke shikuar në literaturën shkencore të shtatë dietave popullore për përfitime të përgjithshme shëndetësore.

Flash Lajme