Sigurisht dëgjoni shpesh njerëzit të thonë se vuajnë nga anemia.

Anemia shfaqet kur trupi juaj nuk ka mjaft qeliza të kuqë të gjakut,

Kjo gjendje shkaktohet kryesisht nga humbja e gjakut, shkatërrimi i qelizave të kuqe të gjakut ose nga paaftësia e trupit për të krijuar mjaftueshëm qeliza të kuqe të gjakut.

Mëngjes për mëngjes, ne qëndrojmë përpara pakove të kornflekseve, duke lexuar……“RDA”, një mëngjes, i cili përfshin thiaminë, riboflavinë, niacinë, dhe të gjitha së bashku me reklamat e zgjuara, na sigurojnë neve një dietë të mirë balancuar që na jep neve çdo gjë për të cilën kemi nevojë.

Flash Lajme