Tingëllon e pabesueshme, por ja që qenka e vërtëtë. E kishit menduar ndonjëherë se një femër mund të betet sërish shtatzënë, ndërkohë që është shtatzënë. Mund të duket si një fenomen i mbinaturëshëm i parë në ndonjë film fanta-shkencë, por është e vërtëtë.

Lëngjet e frutave janë një aleat natyral që ndihmojnë trupin tonë të pastrohet nga toksinat, luftojnë infeksionet dhe ndihmojnë në shkrirjen e gurëve në veshka.

Veshkat luajnë një rol bazë në trupin tonë: kryejnë pastrimin e gjakut dhe shkarkojnë lëndët e panevojshme nëpërmjet funksionit urinar.

Flash Lajme