Kanceri i mushkërive merr mijëra jetë çdo vit është lloji i kancerit me shkallën më të lartë të vdekshmërisë. Rreth 45,000 njerëz diagnostikohen me kancer të mushkërive në Britani të Madhe çdo vit dhe vetëm 17% e këtyre njerëzve janë ende gjallë pesë vjet pas diagnostikimit.

Është e lehtë të fitosh peshë, por e vështirë ta humbësh.  Por kur ke stres është dhe më e vështirë. Stresi ta shton peshën, dhe për këtë arsye Dardania.com do ju tregojë disa mënyra sesi ju mund të humbini peshë pa i stresuar.

Drejtoria e Qendrës Spitalore Universitare ”Nënë Tereza” reagoi ndaj akuzave të deputetes së Partisë Demokratike, Albana Vokshi, duke pohuar se në QSUT nuk janë ndërprerë asnjëherë analizat biokimike. Vokshi kishte deklaruar se në QSUT nuk kryhen më analiza biokimike rutinë.

Flash Lajme