Hapet qendra e re shëndetësore Fratar në Bashkinë Mallakastër, e rehabilituar në kuadër të programit të rehabilitimit të 300 qendrave shëndetësore. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu e shoqëruar nga deputeti i zonës Ismet Beqiraj dhe kryetari i bashkisë Qerim Ismailaj, u shpreh se kjo qendër do të ofrojë shërbime me standarde të larta për 8,000 banorët e Fratarit dhe zonat përreth, duke përmbushur një premtim të dhënë për komunitetin gjatë procesit të llogaridhënies.

Flash Lajme