Ndonëse janë të ëmbla dhe nga më të preferuarat, biskotat rezultojnë të jenë shumë të dëmshme për shëndetin. Një fakt i tillë ndodh për disa arsye.

Biskotat përmbajnë vaj palme që ka 100% yndyra dhe ndikon në rritjen e rrezikut për t’u prekur nga sëmundjet e zemrës.

Flash Lajme