Jeta mbi një karrocë me rrota nuk është aspak e lehtë për Adivijen. Ajo është një grua e re tepër kurajoze dhe nuk dorëzohet lehtë, po barrierat e shumta që has, e bëjnë atë dhe personat e tjerë me aftësi të kufizuara të jenë plotësisht të varur nga të tjerët, veçanërisht nga familja.

Dietat, aktiviteti fizik dhe të ushqyerit në mënyrë të shëndetshme janë kthyer në pikat kryesore për t’u ndjekur nga personat që duan të humbin peshë.

Megjithatë shpesh herë në dietën tonë të përditshme neglizhojmë disa ushqime që janë të domosdoshme për djegien e kalorive.

Flash Lajme