Të gjithëve ju ndodh të kenë kollitje ndonjëherë.

Shumica e rasteve të kollës janë të përkohshme dhe të zakonshme nga të ftohtit.

Por kollitja mund të jetë edhe një shenjë e një problemi më të madh shëndetësor që duhet të kontrollohet nga një mjek.

Flash Lajme